Turnen selectie

Turnen selectie

Haagse Bosan Cup 2017 Jahn

Jahn heeft drie selectiegroepen van turnen, ingedeeld op leeftijd en niveau: Onderbouw, Bovenbouw en 6e divisie. De meisjes turnen in de 3e tot en met 6e divisie.

Jonge meiden die talentvol zijn, turnen √©rg leuk vinden, en (bijna) de leeftijd hebben om aan wedstrijden mee te doen, trainen twee keer per week bij de Onderbouw. In deze groep zitten kinderen van ca. 6 tot en met ca. 11 jaar: van de leeftijdscategorie√ęn instap tot en met pupil2. Sommige pupil2-turnsters stromen alvast door naar de Bovenbouw. De onderbouw traint 1,5 uur per keer, op dinsdag en donderdag. Ook is er af en toe in het weekend een extra training in een turnhal of springhal. Deze meiden nemen in principe deel aan wedstrijden in de niveaus D2, D1, en N3. Deze groep traint onder leiding van Theske Slijkerman en Senna Huibers.

De Bovenbouwgroep is voor wedstrijdmeiden vanaf ca. 11 jaar. Zij trainen 2 uur per keer, op dinsdag en donderdag. Daarnaast zijn er diverse weekend-trainingen. De meiden turnen hun eigen keuze-oefeningen in de 3e, 4e en 5e divisie. Deze groep traint onder leiding van Theske Slijkerman en Senna Huibers.

De 6e divisiegroep is voor meiden vanaf ca. 10 jaar. Ze trainen op vrijdag 2 uur onder leiding van Eveline Meiland. De meiden trainen ook op maandag of woensdag nog een tweede les bij de recreatie.

 

Lessen

  • Onderbouw dinsdag
  • Bovenbouw dinsdag
  • Onderbouw donderdag
  • Bovenbouw donderdag
  • 6e divisie vrijdag

Deelname aan de selectie is op uitnodiging van de trainsters.

Alle turnlessen vinden plaats in de gymzaal aan Mesdaglaan 1, Hillegom.

Deel dit berichtEmail this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook