Twee keer brons in 4e divisie

Twee keer brons in 4e divisie

De districtswedstrijd van divisie 4 ging op 10 maart erg goed! Vanuit Jahn doen vier meiden uit de bovenbouw dit niveau.

De Junioren (13-14-15 jaar) moesten lekker vroeg: 8:15 aanwezig zijn. Anouk, Indi, Joëlle en Zoë hadden een prima start op balk, soms wat wiebelig maar met nette uitstraling en mooie elementen. De vloeroefeningen zagen er alle vier goed uit, met alle vier een arabier-flikflak en arabier-salto. Op sprong deden Anouk, Joëlle en Zoë half-in-half-uit, en sprong Indi voor haar doen een goede overslag. Brug hadden ze hard op getraind de afgelopen weken en dat was gelukkig terug te zien!
Anouk werd door haar goede meerkamp met nauwelijks foutjes beloond met brons, Zoë is met haar 7e plek als het goed is ook door naar de districtsfinale!

Chiara Mulder (12 jaar) mocht ’s middags en startte erg netjes op vloer met een heel hoge arabier-salto. Ook haar overslag op sprong was mooi. Brug ging helemaal goed, ze scoorde daar het hoogste van de groep. Helaas viel ze twee keer van de balk, wat haar net een plekje in de top 3 kostte, ze werd nu met een klein verschil 4e en is daarmee wel door naar de districtsfinale.

In de avond mocht Lisa de Nooijer (16) nog turnen bij de senioren. Ze was niet zo lekker en heeft de laatste tijd wat last van blessures. Dat weerhield haar er niet van om voluit te gaan op deze wedstrijd. Ze startte met een nette vloeroefening met geïmproviseerde serie (net van tevoren bedacht, die andere was toch iets te eng). Toen een hele goeie sprong, een van Lisa haar favoriete toestellen. Op brug konden wat dingen iets beter, maar de jury vond het best netjes. Voor balk was ze best zenuwachtig, maar hier wist ze met wat wiebeltjes wel op te blijven staan! Ze was superblij met haar onverwachte derde plek en dus ook plaatsing voor het district!

Deel dit berichtEmail this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook