Springen met topverkopers Grote Clubactie

Springen met topverkopers Grote Clubactie

Zaterdag 8 maart was het dan eindelijk zover: het springuitje in de springhal van Freestyle Gymnastics in Nieuw-Vennep! Met maar liefst 19 van de 23 topverkopers van de Grote Clubactieloten 2018 werd er eerst verzameld bij de Vosse en vervolgens snel op weg naar de springhal. Daar aangekomen snel omkleden en speciale sokken aan en springen maar.

Fijn dat Joram en Eveline aan het werk waren in de hal, zodat zij de kinderen konden helpen met de meest coole sprongen op de trampolines. Theske en Sanne, trainsters van Jahn, waren er ook bij om kinderen nog meer turn-en sprongvaardigheden bij te brengen. Aan het einde van het springuur waren er wel wat valpartijen, waarbij vooral Daniëlle een, helaas, ernstige blessure opliep aan haar rechteronderarm. Haar arm moest uiteindelijk in het gips. Heel jammer dat een zo leuk sportief uitje voor haar zo vervelend eindigde. We hopen dat ze snel herstelt.

Na afloop kregen de meest succesvolle verkopers nog een cadeau-bon. Saskia Tywoniuk, Daisy Terpstra, Duuk Langeveld en Daisy Duivens kregen een bon omdat zij 30 loten per persoon verkocht hebben. Maar de absolute topper van Grote Clubactie 2018 was Hailey van Vuuren. Zij verkocht maar liefst 78 loten. En uit betrouwbare bronnen is vernomen dat ze volgende keer voor 100 loten gaat!

Helaas is er iets misgegaan bij het maken van de groepsfoto. Heel jammer. Gelukkig had moeder van Christy en Megan nog foto’s gemaakt.

Deel dit berichtEmail this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook