Kleding

Turnen

Zoals elke gymnastiekvereniging hebben ook wij verenigingskleding: een turnpakje. Dit is geschikt om in de les te dragen, en is ook verplicht voor de onderlinge wedstrijden, springwedstrijden of een turn- en fundag.

Omdat het pakje dat we tot en met 2017 gebruikten, uit de collectie van TT-Gymnastics is, waren wij genoodzaakt om snel op zoek te gaan naar nieuwe clubkleding. Let op: de oude clubkleding mag natuurlijk ook gewoon nog gedragen worden!

We hebben een betaalbaar nieuw pakje gevonden in het ‘V665’ van TT-Gymnastics. Op de afbeelding kun je zien hoe het turnpakje eruitziet. Het is een zwart zacht-velours pakje met rode en zilveren steentjes erop. Dit pakje kun je zelf eenvoudig bestellen vanaf 39 euro via de website. Wil je een kleinere maat, dan kun je contact opnemen met TT-Gymnastics, zij zullen dan kijken wat er mogelijk is.

Voor de jongens is er ook turnkleding beschikbaar, namelijk type ‘B36’ van TT-Gymnastics. Let op, deze wordt verkocht zonder het broekje, dat is los te koop of gebruik een ander broekje. De levertijd hiervan kan langer zijn (tot een maand).

In de webwinkel van TT-Gymnastics vind je een maattabel waarmee je de benodigde maat kunt bepalen. Mocht het turnpakje niet blijken te passen, dan is omruilen vanzelfsprekend mogelijk.
Daarnaast kun je op de website van TT-Gymnastics gerelateerde producten vinden, zoals bijpassende broekjes, turnschoentjes en haarwokkels.

Wil je iets bij CEK bestellen (een ander turnpakje, een broekje of andere turndingen), doe dat dan via deze link, en selecteer daar Hillegom, Jahn Hillegom. Wij krijgen dan als vereniging een deel van de omzet van jouw aankoop.

De selectie heeft een wedstrijdpakje, dat je kunt bestellen via trainster Theske. Zij geeft je een directe bestel-link.

Tweedehands kleding

Hierboven kun je zien dat onze vereniging clubkleding heeft. Heb jij het turnpakje (jongens of meisjes) over, of heb je een broekje, schoentjes of nog andere turnspulletjes? Dan kun je anderen ermee helpen door ze hier te koop aan te bieden!

Hoe werkt het?
Plaats hieronder een reactie. Vul daarbij eerst je naam in, en eventueel de naam van je zoon/dochter. Je e-mailadres kun je ook invullen, dit wordt niet op de website getoond.
Zorg daarna dat je in het bericht de volgende dingen duidelijk maakt:
– Om welke kleding gaat het? (jongens/meisjes, pakje met lange mouw, broekje)
– Welke maat is het?
– Wat is de staat van de kleding?
– Welk bedrag wil je ervoor hebben?
Wat zijn jouw contactgegevens?

Wil je een pakje kopen? Neem dan rechtstreeks contact op met de verkoper.

Is de kleding verkocht? Stuur dan even een mailtje aan info@jahnhillegom.nl, dan halen we je berichtje weer van deze pagina af.

5 Comments

 1. Daphne | 15 februari 2020 at 14:23
   

  Ik bied het nieuwe model mouwloze turnpakje te koop aan in maat 152 (zie bovenste foto), plus het shortje in maat 152. Ze zijn altijd met de hand gewassen en zo goed als nieuw. Het shortje mist 1 strass steentje in het logo. Ik vraag er €17,50 voor.
  meijer.djj@gmail.com

 2. Michelle | 15 januari 2020 at 14:21
   

  Nieuw model turnpakje te koop, maat 152, met bijpassend short. 30 euro samen. Michellefranky@yahoo.com

 3. Wendy | 29 augustus 2019 at 21:31
   

  Ik heb nog een mooi turnpakje te koop maat 128 lange mouw (Oude Model) zwart met rode en witte streep
  15euro wendyvdrunen@hotmail.com

 4. Joyce van erk | 12 augustus 2019 at 17:42
   

  Iemand een turnpakje te koop voor een meisje mt 146/152?
  joycevanerk@gmail.com

 5. JoAnne | 2 augustus 2019 at 19:56
   

  Iemand een nieuw model turnpakje te koop? Mt.140 of 152
  joanneduivenvoorde@hotmail.com

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *