SponsorKliks

SponsorKliks, gratis sponsoren!Jahn Hillegom doet mee aan SponsorKliks!

Dat is voor onze vereniging een heel makkelijke manier om wat extra te verdienen. Met een beetje hulp van jullie, maar het kost je niets!

Wat moet je doen?

Wil je iets online kopen? Ga dan naar de pagina van Jahn op SponsorKliks (www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=9261) en kijk of de webshops waar je iets wilt kopen ertussen staat. Grote kans van wel, want het zijn er écht veel, zowel grote als kleine namen.

Bijvoorbeeld webshops als Bol.com, Hema, Coolblue, Decathlon, Wehkamp en MediaMarkt, maar ook websites als Thuisbezorgd, AH, Essent, Qurrent én vakantie-boekers als Booking.com, Expedia, KLM en veel meer.

Klik via de SponsorKliks-pagina door naar de webshop, en bestel je product zoals je dat normaal ook zou doen.

Jahn krijgt nu automatisch een klein percentage van jouw aankoopbedrag!

Hoe werkt het?

SponsorKliks, gratis sponsoren!Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks wordt gedaan. En 75% daarvan wordt aan Jahn doorbetaald.

Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde voor je bestelling. Alleen in het laatste geval krijgt Jahn dus een percentage van jouw aankoopbedrag.

November 2018

Tot nu toe hebben één trainster en één bestuurslid het de afgelopen maand even getest, en met die aankopen hebben we al ruim 6 euro verdiend. Kun je voorstellen wat voor bedrag we jaarlijks zouden kunnen krijgen als alle leden hieraan meedoen?!